Ny i klubben

Overvejer du at melde dit barn ind i klubben så se her

Som nyt medlem hos os skal vi bruge lidt informationer om jeres barn og jer som forældre, så vi altid kan komme i kontakt med jer skulle jeres barn/eller vi have behov for at komme i kontakt med jer.
Derfor bedes I printe, udfylde og medsende disse sedler med jeres barn ved opstart: Stamkort og forældretilladelse. Disse kan også hentes i klubben, skulle du ikke have en printer.

Måden vi holder jer orienteret om vores hverdag, program mm er over mail og her på hjemmesiden. Vi udsender et nyhedesbrev, et program og et aktivitetsoverblik (hvilket er de aktiviteter i klubben som kræver tilmelding) til jer ca hver tredje måned. Vi forsøger efter bedste evne at lave varierede programmer for på den måde at "ramme"så mangesom muligt - skulle du som ny have ideer til vores program og hverdag, så sig endelig til, vi er altid friske på nye inputs. 

Vi har også en Facebook profil, hvor vi løbendne opdatere med aktiviteter og billeder fra vores hverdag.

Gruppen er lukket så du kan kun se billeder mm hvis du er en del af gruppen - skynd dig at blive medlem af gruppen her: Hammel Klub

Som nyt medlem kan du finde informationer om åbningstider, takster mm her: Åbningstider og takster.

Alt hvad du gerne vil vide om klubben skulle gerne kunne findes her på vores hjemmeside. Har du spørgsmål, undren eller behov for hjælp i forbindelse med dit barns opstart i klubben
er du altid velkommen til at kigge forbi klubben eller give os et kald. 

Vi glæder os til at hilse nye medlemmer velkommen. =)